Because it requires a higher education qualification to teach religion. So even if someone has permission from a bishop, they can no longer teach religion without a degree.
Similar coubs
Dangerous descent
15,280 views
NEIROSETKIN-Ginger and Freckled (@neirosetkin)
48,811 views
Where were you?
17,385 views
Traffic rules
46,191 views
😫 The reason TV channel ratings are dropping
77,087 views
Quit Running, Start Digging
17,463 views
Who remembers Xatab? He used to repack games....Press F for Gramps
286,936 views
Mert a hitoktatást felsőfokú végzettséghez köti. Így hiába van valakinek püspöki engedélye, ezentúl diploma nélkül nem taníthat hittant.
Be the first to share your thoughts!